Dorohoi News Logo

[VIDEO] Distinctie primita de Dorin Alexandrescu la „Gala de Recunostinta”

Dorin Alexandrescu

Primarul Municipiului Dorohoi Dorin Alexandrescu impreuna cu directorul Directiei de Asistenta Sociala Radu Surdu, au participat joi 9 decembrie, la Gala de Recunostinta, dedicata sarbatoririi celor 20 de ani de activitate in Romania  2010, la Grand Hotel Traian, in Sala Mihai Eminescu, organizata de Fundatia Star of Hope Suedia.
    La aceasta gala a participat si unul dintre ambasadorii de suflet ai copiilor aflati in dificultate, cunoscuta realizatoare TV Gianina Corondan.  O seara plina de amintiri, emotii si premii. O seara pe care o traiesti doar "o data la 20 de ani". Organizatorii au acordat 22 de Trofee de Recunostinta si 90 de Diplome Speciale care au rasplatit devotamentul, abnegatia si generozitatea tuturor, sponsori, specialisti, autoritati locale, institutii, firme sau reprezentanti mass-media care, din indepartata Suedie si pana la Iasi, Botosani, Bucuresti, Vaslui sau Constanta au fost timp de 2 decenii alaturi de Star of Hope International. 
     La aceasta gala, primarului de Dorohoi i sa acordat un trofeu, in prezenta presedintelui  Star of Hope Suedia, dl. Lennart Eriksson si Excelenta Sa, Ambasadorul Suediei in Romania, dl. Anders Bengtcen.
    „Pentru mine distinctia primita reprezinta ceva de suflet, datorita faptului ca Star Of Hope, este o fundatie care opereaza in Romania de 20 de ani, iar la noi in Dorohoi de sase ani, ajutand in special copii aflati in dificultate”, a declarat in exclusivitate pentru DorohoiNews.ro, primarul municipiului Dorohoi Dorin Alexandrescu. (DorohoiNews.ro)



Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web